Întrebări

 • Pot câștiga un bilet la Rebels and Rulers, the 1st Global Forum for Open Branding?

  Da, toți participanții la BrandingNITE vor avea posibilitatea, prin extragere, să câștige un bilet gratuit la prima zi din conferința Rebels and Rulers, în valoare de €300. Evenimentul va avea loc pe 15-16 martie 2018, în București, prima zi fiind dedicată conferinței, iar ziua a 2-a workshop-urilor. Organizat de Brandingmag, evenimentul aduce în România peste 20 de specialiști în branding, experți care au creat branduri de renume mondial ce le-au adus cele mai însemnate premii ale industriei, recunoașterea pieței și aprecierea clienților.

 • Ce este Brandingmag?

  Brandingmag este originala revistă de branding, un jurnal independent ce narează discuția despre branding, având surse globale de leadership analitic. Echipa Brandingmag este formată din jurnaliști dedicați și din contribuitori internaționali, specialiști în branding și marketing la branduri de renume mondial. Revista aduce expertiza lor aproape de marketeri și antreprenori prin analize de calitate a tot ceea ce ține de strategii și campanii fresh de branding, identitate și dezvoltare de brand și execuții impresionante. Afla mai multe despre Brandingmag pe www.brandingmag.com

 • Pot câștiga un abonament gratuit la Brandingmag?

  Brandingmag oferă 50 de abonamente gratuite pentru 1 an de zile. Câstigătorii vor fi aleși în cadrul tombolei organizate la BrandingNITE și vor primi un voucher pentru activarea abonamentului în valoare de €72.

 • Ce este Romanian Design Council?

  Romanian Design Council (RDC, pe scurt) este o organizație non-profit, de designeri, membri din mediul academic și guvernamental, care are scopul de a crește a susține și a promova design-ul și inovația ca elemente critice pentru viitoare creștere și dezvoltare a României. Afla mai multe despre RDC pe www.designcouncil.org.ro

 • Pot cumpăra bilet de la intrare?

  Poți cumpăra bilete atât online cât și pe loc, la locație, însă cu o mică diferență de preț. Cu cât mai mulți participanți își vor lua biletul online, cu atât mai repede se va face înregistrarea la intrarea în locație și ne vom bucura de mai mult networking.
  Plata la locație se va face în RON. Biletul va costa echivalentul rotund a 10€, respectiv 45 RON.

 • De ce lupi?

  Pentru că sunt mai puternici împreună, în haită. Pentru că sunt mai activi noaptea decât ziua, la fel ca și creativii industriei de branding. Pentru că reprezintă un simbol străvechi al poporului român. Doar nu era să folosim RON … pardon, lei.

Nu ai găsit răspunsul? Scrie-ne și vom răspunde imediat.